Blog

Jadual Kelayakan LPPSA

Bagi yang ingin membina rumah dengan skim pinjaman LPPSA, adalah penting untuk anda ketahui dan mengenalpasti terlebih dahulu jumlah kelayakan berdasarkan gaji hakiki/gaji pokok + elaun. Berikut merupakan jadual yang dikeluarkan melalui Web Rasmi Lembaga Pembiyaan Perumahan Sektor Awam.

Dapatkan anggaran sebutharga anda sekarang!!!!

Alhamdulillah, jurutera IT kami baru saja menyiapkan kalkulator anggaran bina rumah dengan ketepatan 90%. Jadi sekarang ada tak perlu lagi untuk pm sana sini untuk dapatkan sebutharga, segalanya dihujung jari. Mudahkan? Yes, dengan kalkulator ini anda boleh membuat anggaran kasar dan merancang bajet bagi merialisasikan impian anda. Tak Mampu? Jangan risau, jika anda rasa tidak berkemampuan, jangan segan untuk hubungi kami. Disini, ramai pakar-pakar yang dapat bantu menyelesaikan masalah anda. Konsultasi adalah PERCUMA!!!

Jadi tuuggu apa lagi. Buat kiraan anda sekarang!

KINI SEMUA MAMPU MEMILIKI!!!

Assalamualaikum!!!

Assalamualaikum, Alhamdulillah Synapse Design kini sudah memiliki laman rasmi kami sendiri dimana ia duiruskan sepenuhnya oleh Synapse System, salah sebuah anak syarikat Synapse Group Of Companies. Tujuan Laman rasmi ini dibuat adalah untuk memperluaskan lagi perkhidmatan kami agar ia lebih mudah sampai ke pelanggan-pelanggan kami. Walaubagaimanapun, laman rasmi ini masih dalam proses kemas ini, oleh itu masih terdapat banyak projek-projek kami yang masih belum dimasukkan. Insyallah staff kami akan terus kemas kini dari semasa ke semasa. Kami di sini akan berusaha keras untuk memperbaiki mutu perkhidmatan demi kepuasan pelanggan-pelanggan kami.